RS2 diskuzní fórum

Podpůrné fórum pro dotazy ohledně redakčního systému RS2

Nejste přihlášen(a)

Oznámení

Po útoku spamovacích robotů lze do fóra přispívat pouze po (jednoduché) registraci. A máte-li problém na webu, napište rovnou JEHO ADRESU, ať o ni nemusím jako blbec pořád žádat.

Dotaz

Dobrý den.

Zajímalo by mne, zdali by bylo možné převést mou stránku www.grysom.cz na váš redakční systém. Co bych potřeboval je zachování statického bloku Geocachingové okénko (s tím, aby se dalo upravovat – stačí když to pude ve PSPadu).

Bylo by to možné?

Díky.

• #1 |
  • 2010-02-05 18:13:13

Re: Dotaz

urcite to pujde přepsat,zase tolik veci tam nemas…

• #2 |
  • 2010-02-07 17:22:18

JJ, už jsem to zkoušel a jsem z tohoto systému naprosto nadšený! Něco tak flexibilního a uvolněného jsem už dlouho nezažil. Cokoliv si vymyslím, v tomto systému zrealizuju! Kam se hrabe wordpress! Už jsem přišel na to, jak tam šoupnout to GC okénko, stačilo vytvořit va dminu šablonu a pak ji vložit do kodu.

Musím autora velmi pochválit, přesně toto jsem hledal! Díky, Díky, Díky!

EDIT: Nevíte jak u vzhledu Blue změnit Header? Koukal jsem do CSSka ale nenašel jsem nic kloudného …

Editoval grysom (2010-02-07 18:25:02)

• #3 |
  • 2010-02-07 18:02:49

u tohoto vzhledu chces editovat co?

• #4 |
  • 2010-02-07 18:44:47

No, potřeboval bych dát nahoru jinej header (prostě to co je v zákldu modrej pruh.). Podařilo se mi změnit barvu, ale chtěl bych tam popřípadě dodat vlastní obrázek, ale neumím CSS, takže bych potřeboval vědět jak to tam dostat.

Tady je kod z CSSka, kde je nastavení headeru a já potřebuju vědět kam mám co dosadit abych to změnil na svůj obrázek:

.header-blok {background-color:#C73051; height:7em; font-size:1em; line-height:7em; margin-top:1em;}
.header-blok h1 a {color:white; text-decoration:none;display:block;padding-left:10%; font-size:1.5em;}
.header-blok h1 a:hover {background-color:#73AADE;}
  • #5 |
  • 2010-02-07 19:28:30

ja to delam jinak ,kdyz chci vzhled s obrazkem ,tak si najdu ktery se mi libi ( s obrazkem) a pak uz jen ve slozce vzhledu prepracuju obrazek podle sveho.

nejaky vzhledy najdes tu http://bila-panenka.net/index.php?…

Editoval handa (2010-02-07 21:52:09)

• #6 |
  • 2010-02-07 21:49:56

To je mi jasný,kdyby tady byl nějakej obrázek tak bych to udělal stejně. Mě ale vyhovujte tenhle styl, stačí změnit header.

Nu což,kouknu na net na nějakej návod CSS,najdu tag pro obrázek a ono to půjde …

• #7 |
  • 2010-02-08 15:07:42

grysom napsal(a):

To je mi jasný,kdyby tady byl nějakej obrázek tak bych to udělal stejně.

Mě ale vyhovujte tenhle styl, stačí změnit header.

Nu což,kouknu na net na nějakej návod CSS,najdu tag pro obrázek a ono to půjde …

:-D njn proč to dělat jednoduše,když to jde i složitě… je jednodussi najit podobný vzhled a upravit jen barvy a hlavicku..pokud css neovladas tak si tim usetris spoustu casu

• #8 |
  • 2010-02-09 10:53:30

prdni si tam background: url(‚../cesta k obrazku‘) no-repeat; a uvidis..

• #9 |
  • 2010-02-09 10:57:49

Stránky: 1

Zápatí

Poháněno PunBB
©